Digitala Akademin 2017

Digitala Akademin 2017

Vill du arbeta med politik och opinionsbildning framöver? Vill du bli bättre på att få genomslag för dina idéer? Digitala Akademin är en utbildning som riktar sig till dig som är liberal eller borgerlig, mellan 18-30 år gammal, och har intresse och talang för sociala medier och vill utvecklas som digital opinionsbildare tillsammans med likasinnade. Du som söker har ett stort samhällsengagemang för frihet utanför eller inom partipolitiken.

Digitala Akademin startades 2015 och i januari börjar den fjärde terminen. Som deltagare kommer du att utvecklas som opinionsbildare och få ett värdefullt nätverk för digital påverkan. Utbildningen pågår från mitten av januari till juni med sammanlagt sju stycken sammankomster. Däremellan läses kurslitteratur, arrangeras tävlingar och på daglig basis diskuteras senaste nytt inom digital opinionsbildning. Du får tillbaka så mycket som du själv är beredd att ge, men möjligheterna att utvecklas som digital opinionsbildare är stora.

Efter avslutad utbildning så har du tillgång till ett brett alumni-nätverk, och under kursen kommer det ordnas en tävling till en av världens bästa sociala medie-konferenser.

 

atlanta_2.1.png

Häng med till Netroots Nation Convention, 10-13 augusti 2017 i Atlanta

Netroots (internet+gräsrötter) refererar till kampanjer och rörelser som kommer och marknadsförs på nätet. Konventet är en årlig konferens där amerikanska progressiva politiska aktivister, gräsrotsorganisationer och andra intressenter träffas för att diskutera och utbildas inom sociala medier. Ursprungligen var deltagarna läsare från Daily Kos (liberal politisk blogg). Konferensen är under tre dagar med workshops, inspiration och mingel.  Mer information finns här: http://www.netrootsnation.org/

 

Praktiskt

Ett aktivt deltagande med närvaro på minst fem av träffarna förväntas. Deltagaravgiften är 500 kr per termin och i denna ingår:

✅ Kurslitteratur
✅ Mat i samband med träffarna
✅ Fyra teoritillfällen med talare av hög standard
✅ Tre praktiska träffar med hands-on-utbildning av de smartaste digitala gratisverktygen
✅ Tävlingar med inspirerande priser
✅ Skräddarsydd coaching
✅ Nätverksmöjligheter med andra likasinnade
✅ Träffarna sker på vardagar 

Ansök senast söndagen den 18 december kl. 23.59.

Digitala Akademin arrangeras på olika platser i centrala Stockholm och eventuella resekostnader bekostar du som deltagare själv. Stora delar av utbildningen går att ta till sig digitalt men du förväntas kunna delta vid minst fem av våra träffar.

Rektor för vår utbildning är André Assarsson, Chief Digital Officer på Miltton Labs och du kan vända dig till honom vid ev. frågor på andre.assarsson@milttonlabs.com.

Karin Svanborg-Sjövall, vd Timbro.

Mest lästa